MENJUAL ORIGINAL PRODUK SAHAJA.
100% ORIGINAL.
PEMULANGAN WANG 2X GANDA JIKA TERBUKTI TIDAK ORIGINAL
www.airinalzehra.my

PROMOSI CLEARANCE STOCK
UNTUK SENARAI HARGA LELONG KLIK DISINI
STOK SANGAT TERHAD

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN BY ZOFEA BEAUTY

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (NEW PACKAGING)
+ FREE 60 BIJI TABLET SECRET KAWAII
 (BERHARGA RM98)
1 JAR 800GM
TAHAN 1-2 BULAN 

HARGA SEBENAR RM170, RM180 SS
HARGA PROMOSI DARI KAMI RM150, RM160 SS
FREE POSTAGE

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (OLD PACKAGING)
+ FREE 60 BIJI TABLET SECRET BURST UP KAWAII
 (BERHARGA RM98)
1 BOX (15g x 60 SACHET)
TAHAN 1-2 BULAN

HARGA SEBENAR RM170, RM180 SS
HARGA PROMOSI DARI KAMI RM140, RM150 SS
FREE POSTAGE

UNTUK YANG BERMINAT MENDAPATKAN SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN BOLEH HUBUNGI KAMI:
013-6247945/013-9157628 (SMS/WHATSAPP SAHAJA. NO CALL)
EMEL: airinalzehra@gmail.com

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN BY ZOFEA BEAUTY
Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari.

1,600,000mg
36x Anti-Oxidant
14x Stem Cell
20x Super Fruits
Pitera Rich Extract (bahan utama SK II)

DR. HARLINA TERUJA DEGAN SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN??
Jom dgr komen beliau..
"supplement ini da cukup lengkap utk kecantikan dan kesihatan". Yg paling best selepas melahirkan dan menyusukan anak, boleh amalkan produk ni untuk menambah pengeluaran susu dan mendapatkan bentuk badan yg diimpikan..badan rasa segar, kulit bertambah cerah dan cantik, yg paling ptg sentiasa bertenaga menguruskan rumahtangga..

BAHAN-BAHAN UTAMA SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN:
Wild Blueberry Stem Cell, Blueberry Stem Cell, Raspberry Stem Cell, Green Apple Stem Cell, Swiss Apple Stem Cell, Snow Lotus Stem Cell, Green Tea Stem Cell, Tomato Stem Cell, Swiss Red Grape Stem Cell, Grape Stem Cell, Argan Fruit Stem Cell, Rosella Stem Cell, Cranberry Stem Cell, Blackberry Stem Cell Trehalose, Pure L-glutathione, Hydrolyzed Peptide Tilapia Collagen, Phyto Hyaluronic Acid, Pitera Extract, Acaiberry, Strawberry, Pamogranate, Avocado, Grape Seed Extract, Perilla Seed Extract, Mangosteen Extract, Kiwi, Astaxanthin, Omega 3, Co-enzyme Q10,Papaya, Lemon
APA FUNGSI SECRET SKIN KAWAII COLLAGEN INI? 
☞ Kulit putih & sehalus kulit bayi seawal 3 hari..
☞ Kulit lembap & glowing dlm masa 1 hari..
☞ kulit tegang, anjal & muda dlm masa 15hari..
☞ jerawat kecut dlm masa 3 hari..
☞ sgt berkesan menutup pori-pori terbuka
☞ masalah kulit berminyak berkurang dlm masa 5 hari..
☞ parut pudar dlm masa 7 hari..
☞ dapat menahan selera makan supaya sentiasa kenyang
☞ melawan kanser
☞ membuang toksin 
☞ berfungsi utk cuci darah kotor
☞ kulit cerah seluruh badan termasuk ketiak dan celah peha
☞ memudarkan stretchmark
☞ mengembalikan kemerahan bibir
☞ menambah susu ibu
☞ memberi kecergasan badan
☞ menaikkan HB bg wanita hamil
☞ penawar pelbagai peyakit
☞ bagus utk dalaman wanita


KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN UNTUK KULIT :
• Merangsang kolagen asal kulit
• Menghalang sinar UV matahari
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan
• Meningkatkan stem cell kulit
• Pemutihan kulit lebih pantas
• Kulit lebih anjal & muda
• Menghilangkan kedutan
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat
• Menghilangkan parut hitam
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik
• Kulit kering menjadi lembap
• Kulit kasar menjadi halus
• Mengatasi penyakit kulit
• Mengatasi masalah kulit rosak
• Mengatasi masalah tumit kaki pecah
• Mengatasi masalah kulit merekah

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kesihatan:
• Mengatasi sakit sendi tulang
• Mengatasi sakit senggugut
• Mengatasi masalah mata
• Sesuai untuk ibu mengandung
• Sesuai untuk ibu menyusu
• Mengurangkan stretchmark
• Mengurangkan selulit
• Menurunkan kolestrol
• Mengatasi rambut gugur
• Mengatasi bibir mengelupas
• Memberi tenaga kpd badan yg letih
• Membuang toksin
• Sesuai untuk masalah sakit darah tinggi & kencing manis
• Tingkatkan pengeluaran susu ibu
• Melangsingkan badan

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN untuk para ibu:
• Menambahkan susu badan
• Menaikkan HB wanita hamil
• Memutihkan & menggebukan kulit bayi bagi ibu hamil & ibu menyusu
• Memberi tenaga kpd ibu hamil & menyusu• Memberi nutrien penting yg diperlukan oleh ibu hamil & menyusu

Kesan lebih pantas berbanding produk jenama lain!! kerana 14x stemcell, 36x anti-oxidant, 1,600,000mg collagen nano!! Tak rugi anda mencuba !!

( I paling suka khasiat untuk para ibu tu, sebab selamat untuk ibu yang menyusukan anak dan ibu hamil, HB naik.. problem i masa hamil ialah HB rendah -konfiden nak minum sebab DR.harlina pun masih menyusu anak dan minum, so gunakan tanpa was-was)

CARA PENGAMBILAN SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN :
Bancuh atau kemam
1 scoop sebelum tidur masa perut kosong. 
Tablet makan sebiji serentak dgn Serbuk

** Boleh diambil oleh wanita hamil dan menyusui bayi
** Sesuai untuk semua jantina dan usia serta mereka yang ada darah tinggi atau kencing manis

FAQ 
Adakah Produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN menyebabkan mana-mana kesan sampingan selepas menggunakan?
☞ SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah produk yang selamat untuk digunakan kerana kandungannya 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Bahkan pengambilan secara berterusan sangat digalakkan kerana kesan manfaatnya untuk kesihatan dalam jangka panjang.

Bolehkah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN diambil sebelum sarapan pagi?☞ Disarankan untuk ambil sebelum tidur malam kerana badan kita bertindak balas semasa tidur malam.

Berapa lamakah kesan boleh dilihat selepas consume SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
☞ Kesan boleh dilihat dalam 7 hari ke 14 hari bergantung kepada tubuh masing-masing. Ada yang cepat dan ada yang lambat.

Adakah Produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN Halal?
☞ Kami sudah mendapatkan kelulusan daripada JAKIM. Anda boleh mengambilnya tanpa ragu-ragu.

Apakah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita hamil?☞ Produk ini dibolehkan kepada wanita hamil 4 bulan ke atas.

Apakah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita yang sedang menyusukan bayi?
☞ Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang menyusukan bayi kerana ia dapat menambah pengeluaran susu ibu supaya masalah kekeringan susu badan tidak lagi berlaku.

ApakahSECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita yang sedang haid?
☞ Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang haid.

Apakah rasa SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
☞Perisa buah-buahan yg lazat iaitu campuran raspberry+strawberry+cranberry.

Apakah saya perlu pantang apa-apa semasa consume SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
☞ Ya, anda perlu pantang minuman berkafein seperti kopi, nescafe, teh, milo, coklat dan air bergas. Tujuan disuruh berpantang kafein kerana sesuatu produk akan menjadi tidak berkesan jika kafein tinggi dalam badan. Anda juga perlu pantang mandi air panas.

Bagaimanakah cara yang terbaik untuk mengambil SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
☞ Cara yang terbaik ialah dengan memulakan pengambilan pada minggu pertama dua sachet sekaligus setiap hari, Dua sachet dicurahkan dlm mulut dan dikemam sebelum tidur selepas perut kosong. Biarkan cair bersama air liur. Pada minggu kedua ambil 1 sachet sehari sahaja.

Siapakah yang sesuai mengambil SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?☞ Wanita yang sesuai mengambilnya ialah anak dara yg belum berkahwin, wanita yg sudah berkahwin, wanita yg sedang menyusukan anak, wanita yg masih dalam pantang bersalin dan wanita yg sudah menopause. Ia juga sesuai kepada golongan berusia 12 tahun hingga 80 tahun.

Bolehkah saya minum SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN bersama produk supplement yang lain?☞ Boleh. Anda disyorkan untuk jarakkan 15 minit dengan supplement lain. Dan jarakkan 12 jam dengan supplement untuk kurus

Paling penting ialah ...
HALAL
LULUS KKM
100% kilang muslim halalan toyyiban
Gunakan tanpa ragu-ragu

KKM APPROVAL ON SSKWC

TESTIMONI SECRET SKIN WHITE KAWAII 
Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers.
Penafian: Hasil adalah berbeza antara individu   
Dulu kulit sy berjerawat batu. mmg susah nak hilang. silih berganti jerawat naik. kulitsy juga gelap. tapi lepas mengamalkan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN selama sebulan, sy sgt berpuas hati dgn produk ni sbb kulit dah licin, gebu. jerawat batu pun dah malu nak naek. kih kih kih. mmg suka sgt!
TESTIMONI 2
TESTIMONI 3
TESTIMONI 4
akak, sy nak bg testimoni pasal SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN ni sbb sy rasa puas hati sgt dgn produk ni. skang ni sy suka tgk muka sy dlm cermin sbb kulit dah halus & putih dr dulu. parut-parut hitam kt muka bekas jerawat pun dah hilang.
Masalah ketara yg nampak sgt kt kulit sy ni ialah kulit gelap dan kasar. Lepas guna SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN hampir sebulan, kulit makin cerah berseri. ramai kwn2 tegur. eyebag kat mata sy pun dah makin pudar tau.
Masalah kulit sy yg ketara kat muka sbb kulit kasar, tona tak sekata, lepas tu banyak parut jerawat kt muka, hitam sekeliling mata sbb tak cukup tidur. wajah sy pun nampak tua dr usia sebenar. Lepas sy consume SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN dlm dua bulan, rasa terkejut sbb kulit yg kasar dah jd licin. parut-parut jerawat makin hilang. wajah sy pun namak lebih muda. takde dah org panggil sy kakak lepas ni







Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers.
Penafian: Hasil adalah berbeza antara individu   

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (NEW PACKAGING)
FREE 60 BIJI TABLET SECRET KAWAII
 (BERHARGA RM98)
1 JAR 800GM
TAHAN 1-2 BULAN 

HARGA SEBENAR RM170, RM180 SS
HARGA PROMOSI DARI KAMI RM150, RM160 SS
FREE POSTAGE

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (OLD PACKAGING)
+ FREE 60 BIJI TABLET SECRET BURST UP KAWAII
 (BERHARGA RM98)
1 BOX (15g x 60 SACHET)
TAHAN 1-2 BULAN

HARGA SEBENAR RM170, RM180 SS
HARGA PROMOSI DARI KAMI RM140, RM150 SS
FREE POSTAGE

UNTUK YANG BERMINAT MENDAPATKAN SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN BOLEH HUBUNGI KAMI:
013-6247945/013-9157628 (SMS/WHATSAPP SAHAJA. NO CALL)
EMEL: airinalzehra@gmail.com
-------------------
TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU
KLIK DISINI
SENARAI PROMOSI CLEARANCE STOK
KLIK DISINI
TRACKING NUMBER
KLIK DISINI
-------------------
0 comments

PROMOSI HARGA LELONG!

PROMOSI HARGA LELONG!
SAH SELAGI STOK MASIH ADA

CARA PEMBELIAN
SMS/WHATSAPP/EMEL KOD LELONG 
(CONTOH: L01)
 KE 
013-6247945
atau
EMEL:airinalzehra@gmail.com

HARGA TERMASUK POS


TANAKA 110G RM15 SM/RM20 SS (KOD: L01)


ABP RED & PURPLE RM100 SM / RM110 SS
 (KOD: L02)

AURA WHITE CHOCLATE (NEW PACKAGING) RM110 SM / RM115 SS
 (KOD: L03)

ROYAL SLIM LISHUO MAGIC RM80 SM / RM85 SS
 (KOD: L04)

K WHITE RM75 SM / RM80 SS
 (KOD: L05)

IBU PUTIH JANNA LAWWA 30G (PACKAGING LAMA) RM65 SM / RM70 SS  (KOD: L06)

~SERUM AL RAZI RM110 SM / RM115 SS
 (KOD: L07)

~GLITTERS BY RADIGLOW RM120 SM / RM125 SS
 (KOD: L08)

~SKINTINTED PATI IBU PUTIH RM65 SM / RM70 SS
 (KOD: L09)

~LADY SECRET BUST UP RM80 SM/ RM85 SS
 (KOD: L10)

~FELINNA FEMININE WASH RM32 SM/ RM37 SS
 (KOD: L11)

~TRENEA MIERABELLA RM50 SM / RM55 SS
 (KOD: L12)

~MIRACLE SLIMMING COFFEE RM70 SM / RM75 SS
 (KOD: L13)

~NANO SOAP RM35 SM/ RM40 SS
 (KOD: L14)

~PERLA JUICE RM35 SM / RM40 SS
 (KOD: L01)

~VITAMIN C SHAKLEE 500MG RM80 SM / RM85 SS
 (KOD: L15)

~DEWY WHITENING RM40 SM / RM45 SS
 (KOD: L16)

~EMILAY COLLAGEN RM25 SM / RM30 SS
 (KOD: L17)

HARGA TERMASUK POS

CARA PEMBELIAN
SMS/WHATSAPP/EMEL KOD LELONG 
(CONTOH: L01)
 KE 
013-6247945
atau
EMEL:airinalzehra@gmail.com

MORE INFO SEARCH BY TYPE KEYWORD OF THIS PRODUCT HERE..




STOK ADALAH SANGAT TERHAD! DAPATKAN SEKARANG!!!~
-------------------
TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU
KLIK DISINI
SENARAI PROMOSI CLEARANCE STOK
KLIK DISINI
TRACKING NUMBER
KLIK DISINI
-------------------
0 comments

BELLEZA BY SOFIEYA BEAUTY

BELLEZA BY SOFIEYA BEAUTY
20 SACHET / KOTAK

HARGA PASARAN: 
RM 135.00 SM / RM 140.00 SS

HARGA PROMOSI DARI KAMI:
RM 120 (SM) / RM125(SS)

UNTUK YANG BERMINAT MENDAPATKAN BELLEZA COLLAGEN BY SOFIEYA BEAUTY BOLEH HUBUNGI KAMI:
013-9157628/013-6247945 (SMS/WHATSAPP SAHAJA. NO CALL)
EMEL: airinalzehra@gmail.com


Belleza? Kenapa Belleza? Ada ape dengan Belleza? Kami telah memilih nama ini yang berasal daripada perkataan Spanish yang bermaksud "KECANTIKAN". Produk ini telah dirumus khas untuk menyerlahkan kecantikan dalaman wanita. Selain berfungsi mencerahkan dan menggebukan kulit, ianya juga mampu menegangkan payudara dam punggung serta merawat masalah keputihan dan jangkitan pada faraj. Kesan yang menakjubkan seawal 1-2 minggu! Cuba dulu baru tahu. 
BELLEZA COLLAGEN BY SOFIEYA BEAUTY ialah sejenis serbuk kolagen lazat yang dapat membantu menyerlahkan kecantikan dalaman wanita. Ianya hanya perlu dikemam sahaja, tidak perlu dibancuh.

BELLEZA BY SOFIEYA BEAUTY
Kebaikan BELLEZA KOLAGEN :
❥ Menjadikan kulit putih kemerah-merahan
❥ Menjadikan kulit glowing secara natural 
❥ Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
❥ Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
❥ Mengecilkan liang roma
❥ Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakan tona kulit
❥ Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
❥ Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
❥ Memantapkan bentuk payudara dan punggung
❥ Memgetatkan faraj dan merawat keputihan
❥ Menghalang jangkitan pada vagina
❥ Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
❥ Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah
❥ Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopous


HIGH GRADE QUALITY INGREDIENTS
❥ Vitamin C 
❥ Glutathione
❥ Collagen
❥ Astaxanthin
❥ Yoghurt
Pueraria Mirifica
❥ Oligo
❥ Pomegranate (Delima)
❥ Tomato
❥ Carrot (Lobak)
❥ Peach
❥ Mango
❥ Strawberry
❥ Caramel
❥ Vanilla

Sebab tu sedap kan? Emm jangan lepaskan kelazatan ni. Sedap ke Belleza By Sofieya Beauty?
Yes, memang rasa Belleza macam candy. Macam LOT100 Fruit Gummy. Masam-masam buah, yogurt, vitamin C dan gluta. Makan sekali pasti nak lagi. Penggunaan dlm 20 hari sebab masa period stop jgn makan.

Semestinya ramai yang perasan Pueraria Mirifica di atas. Mana-mana supplement yang Ada
ingridient Pueraria Mirifica tak perlu stop masa period. Sesuai di ambil masa period. Apa kelebihannya pun mesti ramai yang tahu. Tahukah anda, kebanyakan produk BUST UP semestinya mengandungi Pueraria Mirifica. Inilah  kelebihan Belleza By Sofieya Beauty.

KELEBIHAN PUERARIA MIRIFICA UNTUK PAYUDARA + PUNGGUNG
1. Mengangkat & menganjal kembali payudara + punggung
2. Menegang & menstabil kedudukan payudara
3. Menjadikan payudara + punggung lebih seksi mengancam dgn lurah yg ketara
4. Mencerah puting & menghilangkan kedut di sekitar payudara

CARA PENGAMBILAN BELLEZA BY SOFIEYA BEAUTY
✔ Koyak sachet dan kemam serbuk Belleza. Minum segelas air kosong.
✔ Elakkan minuman berkafein kerana ianya boleh "block" kolagen.
✔ Hanya 1 sachet sehari, malam sebelum tidur.
Ramai confius cara makan Kemam. Okay, Kemam ni senang Je, don't get too confius. Just tear the sachet, then letak serbuk atas lidah, lepas tu hisap la serbuk tadi. Buat macam gula-gula. Mesti pandaikan makan gula-gula. Kemam more effective sebab zat dalam supplement bergabung dengan zat dalam air liur tadi. Kecik-kecik dulu suka sangat ratah MILO. Kemam = ratah2 serbuk macam kita makan serbuk milo.

Let's Consume Belleza for a week. Then see the different. Bye dark skin & dry skin.
TERLUPA NAK MAKAN SEMALAM?
Best time utk ambil ialah malam sebelum tidur . Masa perut kosong. Makan 1 sachet, minum air segelas & tidur lah rest well

Bangun pagi esok, first thing that we should do. Baca doa bangun, minum air masak then baru shower. Nak Tahu? INASH akan letak 1 bottle mineral water sebelah katil. So,kalau terjaga tu senang la capai minum seteguk dua.

Tapiiiii kalau terlupa makan semalam, boleh je makan sebelum breakfast / masa drive ke kerja.


Produk dijamin selamat dan mempunyai kelulusan daripada KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)

Alhamdulillah. BELLEZA selamat digunakan dan tidak mengandungi bahan terlarang. 
Jom dapatkan kulit cerah berseri dengan selamat dan berkesan! 
Info :
Semua produk farmaseutikal/kosmetik termasuklah supplement kesihatan dan persediaan traditional perlu berdafar dengan pihak Berkuasa Kawalan Dadah (PBKD) dan mendapatkan kelulusan daripada KKM sebelum dipasarkan di Malaysia. Dalam bahasa mudahnya segala produk berbentuk tablet atau kapsul wajib mendapatkan kelulusan KKM sebelum dipasarkan. Ubat-ubatan ini dikategorikan kepada 2 jenis iaitu ubat terkawal dan ubat am. Ubat terkawal adalah ubat yang diperolehi dengan preskipsi dari doktor. Contohnya ubat darah tinggi atau ubat kencing manis. Manakala Ubat am pula adalah ubat yang boleh dibeli tanpa preskipsi doktor. Contohnya ubat supplimen kesihatan atau vitamin. Pertama sekali kita perlu faham bahawa belleza adalah makanan tambahan/supplement dan bukannya produk berjadual macam vitamin/ubat-ubatan. Ia diklasifikasikan sebagai produk makanan/minuman. Oleh yang demikian, produk ini secara automatiknya dikawal oleh Pihak Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan (BKKM). Makanya, apa-apa produk makanan/minuman kesihatan tidak perlu berdaftar dengan KKM. Kerana produk seperti ini diselia di bawah Akta Makanan. Sama seprti produk Herbalife dan Innershine yang berdaftar dengan Akta Makanan. Produk makanan/minuman kesihatan perlu mendapatkan kelulusan dari GMP Manufacturing, buatan malaysia dan yang paling PENTING mendapatkan status HALAL.

TESTIMONI BELLEZA BY SOFIEYA BEAUTY
Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers.
Penafian: Hasil adalah berbeza antara individu

























Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers.
Penafian: Hasil adalah berbeza antara individu

BELLEZA BY SOFIEYA BEAUTY
20 SACHET / KOTAK

HARGA PASARAN: 
RM 135.00 SM / RM 140.00 SS

HARGA PROMOSI DARI KAMI:
RM 120 (SM) / RM125(SS)

UNTUK YANG BERMINAT MENDAPATKAN BELLEZA COLLAGEN BY SOFIEYA BEAUTY BOLEH HUBUNGI KAMI:
013-9157628/013-6247945 (SMS/WHATSAPP SAHAJA. NO CALL)
EMEL: airinalzehra@gmail.com
-------------------
TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU
KLIK DISINI
SENARAI PROMOSI CLEARANCE STOK
KLIK DISINI
TRACKING NUMBER
KLIK DISINI
-------------------
0 comments
 

——•║♡ airinalzehra ♡║•—— Copyright 2014 AirinalZehra.My Designed by AirinalZehra Image by AirinalZehra