MENJUAL ORIGINAL PRODUK SAHAJA.
100% ORIGINAL.
PEMULANGAN WANG 2X GANDA JIKA TERBUKTI TIDAK ORIGINAL
www.airinalzehra.my

PROMOSI CLEARANCE STOCK
UNTUK SENARAI HARGA LELONG KLIK DISINI
STOK SANGAT TERHAD

SY ADVANCE BEAUTY SKINCARE BY SYMA BEAUTY

SY ADVANCE BEAUTY SKINCARE BY SYMA BEAUTY

HARGA:
RM85/RM90 (SABAH SARAWAK)
1 SET
FREE POSTAGE

UNTUK YANG BERMINAT MENDAPATKAN SY ADVANCE BEAUTY SKINCARE BOLEH HUBUNGI KAMI:
013-6247945/013-9157628
(SMS/WHATSAPP SAHAJA. STRICTLY NO CALL)
EMELairinalzehra@gmail.com

SY ADVANCE BEAUTY SKINCARE BY SYMA BEAUTY
Diperkaya dengan serbuk mutiara dan perlindungan SPF 60, menjanjikan penjagaan dan pencerahan wajah 2x ganda lebih berkuasa!!

ITEM SyADVANCE 4 IN 1 :
1) Cleansing Gel (pencuci muka) - 60 ML
2) Miracle Toner (guna selepas mencuci muka) - 30 ML
3) BBC Cream (guna sebagai krim siang) - 5 GRAM
4) Advance Cream( krim malam) - 5 GRAM
1. CLEANSING GEL 60ML (NO KKM : NOT150100253K)
- Membersih muka dengan mendalam sehingga ke liang pori untuk membuang sisa-sisa kotoran yang tersumbat, mengimbangi lebihan minyak, mengecutkan jerawat, menyegarkan dan melembutkan wajah.- Tambahan aromatik mampu memulih dan menaikkan aura seri wajah secara semulajadi.
Cara pakai Cleansing Gel :
Usapkan sedikit cleansing gel pada wajah yang basah dengan lembut secara menyeluruh, bilas bersih dan lap kering. 
Diikuti dengan Sy Advance Miracle Toner. 

2. MIRACLE TONER 30ML (NO KKM : NOT150100250K)
- Dirumus khas dengan pati buah-buahan terpilih serta haruman menyegarkan, bagi membantu menaikkan aura seri wajah secara semulajadi, mengecilkan liang pori, mengimbangi minyak berlebihan dan melembutkan kulit wajah.
- Ia membersih dengan mendalam dan meneutralkan pH kulit secara efektif selain mengekalkan kelembapan semulajadi. Sesuai untuk semua jenis kulit.
Cara Pakai Miracle Toner : 
Tuang sedikit Miracle Toner pada kapas. 
Tekap pada wajah dengan lembut. 
Biarkan kering. 
Guna sebelum menggunakan Silky Smooth BB Cream atau Advance Beauty Cream.
3. SILKY SMOOTH BB CREAM 5GM (NO.KKM : NOT150100251K)
- Hasil gabungan bahan terbaik antara nya glutathione, vitamin E, minyak argan dan serbuk mutiara, pastinya membuatkan kulit terawat dari kesan selaran matahari, melembab, mencerah serta menggebukan kulit sepanjang hari.
- Ia juga bertindak sebagai bedak asas yang membantu menutupi cela pada wajah seperti parut, jeragat dan memberi kesempurnaan selama 12 jam pemakaian.
Cara pakai Silky Smooth BB Cream : 
Sapukan Silky Smooth BB Cream pada wajah setelah penggunaan Miracle Toner dengan nipis dan rata untuk memberikan kemasan yang sempurna.
4. ADVANCE BEAUTY CREAM 5GM (NO.KKM : NOT150100252K)
- Krim kecantikan yang digunakan sewaktu hendak tidur, diformula khusus dari bahan semulajadi seperti pati aloevera, mulberry dan mineral aktif
- Brtindak sebagai krim antipenuan yang membantu menyelesaikan masalah kulit wajah yang kusam, berjerawat, bintik-bintik hitam, parut jerawat, kedutan, lingkaran gelap bawah mata dan jragat.
- Penggunaan secara berterusan akan menjadikan kulit wajah kelihatan lebih cerah, halus, anjal, berseri dan lebih remaja walau tanpa solekan!
Cara Pakai Advance Beauty Cream : 
Sapukan Advance Beauty Cream secara nipis dan rata pada wajah setelah penggunaan Miracle Toner. 
Penggunaan krim ini adalah sewaktu hendak tidur.
Gandingan mantap 4 item ni memang terbaik untuk kulit yang halus mulus
Jom tengok pula apakah kebaikannya
KEISTIMEWAAN SyADVANCE BEAUTY SKINCARE : 
✔ Menghilangkan jerawat, parut dan jeragat 
✔ Mensekatakan tona kulit serta mencerahkan wajah
✔ Menghilangkan blackhead dan whitehead
✔ Mengurangkan garis / kedutan halus pada wajah
✔ Menghilangkan kulit kusam, kasar dan sel2 kulit mati
✔ Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka 
✔ Mengatasi masalah lingkaran gelap di bawah mata / eyebag
✔ Kulit tampil lebih flawless, glowing dan lebih muda
Kelainan dan Kelebihan SyAdvance Beauty Skincare berbanding Syma Beauty Skincare
Cleansing Gel dalam bentuk cecair berbanding sabun ketul. Lebih senang digunakan, lebih mudah disimpan, lebih terpelihara daripada kuman dan bakteria, dan lebih menjimatkan.

Miracle Toner yang sebelum ini diasingkan daripada set Syma Beauty Skincare. Sekarang, toner dimasukkan dalam set kerana kepentingan penggunaan toner dalam penjaan rutin wajah.

Ramai yang wonder macam mana texture SyAdvance Day Cream ni kan .
So, here you go .
Texture dia sangat smooth dan tak melekit langsung. Tak berminyak .
Bila kita apply, sapu dengan rata, dia akan menyamakan tona kulit kita. Tak kisah you olls berkulit sawo matang atau putih melepak. Semua boleh! Semua akan nampak sekata.
Yanggg penting, day cream ni ada SPF untuk melindungi kulit dari cahaya matahari .
SPF IS VERY VERY IMPORTANT .
Lepas letak day cream, sapu je compact powder dengan sangat nipis. That's all! .
Penambahbaikan SyAdvance Baby Skin berbanding Syma Day Cream
✔ Tekstur lebih lembut untuk memudahkan sapuan dan rataan pada kulit wajah
✔ Lebih senang meresap ke dalam kulit untuk efek lebih glowing
✔ Mengandungi SPF60 untuk melindungi kulit daripada sinaran UVA/UVB matahari
✔ Mengandungi serbuk mutiara untuk kulit lebih bersinar dan lembut secara semulajadi
✔ Mengandungi Glutathione sebagai anti-oksidan dan detoks kulit
✔ Membekalkan nutrien dan vitamin E pada kulit
✔ Melembapkan dan mengimbangi penghasilan minyak yang berlebihan

CARA PENGGUNAAN SyADVANCE BEAUTY SKINCARE :
✔ Usapkan sedikit CLEANSING GEL pada wajah yang basah dengan lembut secara menyeluruh, bilas bersih dan lap kering.
✔ Tuang sedikit MIRACLE TONER pada kapas dan tekap pada wajah dengan lembut. ✔ Biarkan kering dan meresap dengan sempurna. 
✔ Sapukan SILKY SMOOTH BB CREAM secara menipis dan sekata pada wajah (siang) untuk memberikan kemasan yang sempurna.
✔ Untuk waktu malam, oles ADVANCE BEAUTY CREAM sebelum tidur selepas wajah dibersihkan dengan Cleansing Gel dan disapu dengan Miracle Toner.

TESTIMONI SyADVANCE BEAUTY CARE 4 IN 1
Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers.
Penafian: Hasil adalah berbeza antara individu










  








Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers.
Penafian: Hasil adalah berbeza antara individu

SY ADVANCE BEAUTY SKINCARE BY SYMA BEAUTY

HARGA:
RM85/RM90 (SABAH SARAWAK)
1 SET
FREE POSTAGE

UNTUK YANG BERMINAT MENDAPATKAN SY ADVANCE BEAUTY SKINCARE BOLEH HUBUNGI KAMI:
013-6247945/013-9157628
(SMS/WHATSAPP SAHAJA. STRICTLY NO CALL)
EMELairinalzehra@gmail.com
-------------------
TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU
KLIK DISINI
SENARAI PROMOSI CLEARANCE STOK
KLIK DISINI
TRACKING NUMBER
KLIK DISINI
-------------------
0 comments

JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG ORIGINAL (RBK) - RAHSIA PENGIKAT KASIH SAYANG

JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG ORIGINAL (RBK)
 (1 BOTOL/30 BIJI)
KKM NO: MAL07061483T

HARGA PASARAN
RM 70.00 SM/RM 80.00 SS

HARGA PROMOSI
RM55.00 SM/RM60.00 SS

UNTUK YANG BERMINAT MENDAPATKAN JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG ORIGINAL (RBK) BOLEH HUBUNGI KAMI:
013-6247945/013-9157628
(SMS/WHATSAPP SAHAJA. STRICTLY NO CALL)
EMELairinalzehra@gmail.com

JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG (RBK) 
100% Herba Asli Traditional
100 % Akar kayu Herba Resepi Turun Temurun 

Noted : Hanya untuk wanita yang sayang suami separuh mati JAMU yang mesti ada untuk semua wanita berkahwin!! 

KELEBIHAN JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG (RBK)
✔ Merawat keputihan
✔ Menyempitkan rahim dan ketat
✔ Menambat hati su@mi di ranjang?
✔ Menghilangkan gata-gatal di miss v
✔ Melancarkan peredaran haid
✔ Menegangkan bibir miss v
✔ Mengurangkan sengugut
✔ Menambahkan tenaga batinn
✔ Payudara kembali tegang
✔ Mengeluarkan angin dalam badan
✔ Melancarkan peredaran darah
CARA PENGAMBILAN JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG (RBK) :
# Sebotol ada 30 biji, tahan sebulan. 
# Makan sebiji sehari, selepas makan malam
# Wanita mengandung tak boleh ambil
# Semasa haid stop ambil sehingga habis haid

*Telah terjual beribu-ribu unit
*Tahun ke-7 ia dikeluarkan
*Terlalu ramai y berpuas hati & repeat order
*TIADA kesan sampingan
~Diperbuat dari 100% herba seperti majakani, kacip fatimah, akar perabat sera herba-herba lain.

~ia dimesin, diproses n dipack oleh orang kampung & diasaskan oleh bidan kampung yang berpengalamn

~Lihatlah testimoni kami yang beratus nie! Anda beli sekali, pasti REPEAT ORDER!

**Jom tambat hati suami tercinta!

Khasiatnya yang terbukti berkesan!!!
-mengeratkan hubungan suami isteri
-menyempit dan mengetatkan rahim
-merawat keputihan
-menambat hati suami
-menghilangkan gatal-gatal di faraj
-melancarkan peredaran haid
-menegangkan bibir faraj
-mengurangkan senggugut
-menambah tenaga batin
-menegangkan payudara
-anda boleh rasakannya dengan hanya SEKALI MAKAN sahaja!

TESTIMONI JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG (RBK)
Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers.
Penafian: Hasil adalah berbeza antara individu


  














Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers.
Penafian: Hasil adalah berbeza antara individu

JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG ORIGINAL (RBK)
 (1 BOTOL/30 BIJI)
KKM NO: MAL07061483T

HARGA PASARAN
RM 70.00 SM/RM 80.00 SS

HARGA PROMOSI
RM55.00 SM/RM60.00 SS

UNTUK YANG BERMINAT MENDAPATKAN JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG ORIGINAL (RBK) BOLEH HUBUNGI KAMI:
013-6247945/013-9157628
(SMS/WHATSAPP SAHAJA. STRICTLY NO CALL)
EMELairinalzehra@gmail.com
-------------------
TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU
KLIK DISINI
SENARAI PROMOSI CLEARANCE STOK
KLIK DISINI
TRACKING NUMBER
KLIK DISINI
-------------------
0 comments

DIANZ VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN 12000 MG MURAH

DIANZ VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN 12000 MG

HARGA:
RM 80.00 SM/RM 85.00 SS 
1 BOTOL 60 BIJI
FREE POSTAGE

UNTUK YANG BERMINAT MENDAPATKAN DIANZ VITAMIN C & E + WHITENING BOLEH HUBUNGI KAMI:
013-6247945/013-9157628
(SMS/WHATSAPP SAHAJA. STRICTLY NO CALL)
EMELairinalzehra@gmail.com
DIANZ VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN 12000 MG
✔ Gabungan daripada extra berry.
✔ Menghasilkan vitamin C & E dan menggunakan collagen dari sumber ikan tilapia.
✔ Tidak memberikan kesan alahan jika anda alergik kepada seafood seperti collagen marine.
✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16 TAHUN KE ATAS.
✔ Ibu mengandung dan menyusu boleh ambil.
* TIDAK SESUAI YANG ALERGIK IKAN TILAPIA
FUNGSI UTAMA DIANZ VITAMIN
✔ Memutihkan seluruh badan
✔ Melembabkan kulit
✔ Mencantikkan kulit
✔ Merawat jerawat, jeragat dan sel kulit mati

CARA GUNA DIANZ VITAMIN
✔ 1 biji selepas sarapan & 1 biji sebelum tidur
✔ Tablet boleh di hisap atau di telan
✔ Ada 60 biji untuk kegunaan sebulan

5 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MEMILIH DIANZ VITAMIN C & E 12000 MG?
✔ Mendapat kelulusan kkm (kementerian kesihatan malaysia) tidak seperti syarikat lain yang menyatakan ia selamat tanpa bukti.
✔ Dua gabungan hebat vitamin C & E 12000 mg dan ia termurah dan
pertama di malaysia.
✔ Kesan seawal 3 hari di jamin SELAMAT dan berkesan.
✔ Telah mendapat lebih 60 feedback positif selepas sebulan produk di pasarkan.
✔ Tablet yang sedap dan boleh di isap.


FAQ DIANZ VITAMIN

1.     Vitamin C & E  berapa harga ? cara makan ?
RM80.00 SEMENANJUNG / RM85 SABAH SARAWAK TIDAK TERMASUK POS .  ambil satu biji selepas sarapan dan 1 biji sebelum tidur. Jika anda ada gastric makan 1 biji selepas sarapan sahaja.sebotol 60biji untuk sebulan.

2.     Vitamin C & E selamat ? halal ? dan ada pengesahan KKM?
Yea , pasti halal, product bumiputra dan di buat di kilang bertaraf GMP, dan di luluskan oleh kementerian kesihatan sebagai makanan tambahan 

3. Vit C & E sebenar nya untuk apa?
: untuk memutihkan kulit,mengurangkan dan menghapuskan parut jerawat dan jeragat,menbantu pertumbuhan sel baru..

4.     kalau kita stop ambil vit C & E ni.adakah ada efek buruk ?n apa akan terjadi apa kulit kita?
:  kalau stop tidak akan beri kepada anda seperti jerawat atau jeragat .tetapi kulit yang putih dan bersih mungkin akan kembali kusam..sbb zat2 vitamin dalam badan telah berkurang..tnya knp diri anda.jika produk yg baik utk tubuh anda knp perlu berhenti ?

5.     Berapa lama untuk melihat kesan selepas ambil vit C & E ni ?
:   Depend atas metabolisme masing2.ada yang cepat ada yang lambat. Paling cepat 3hari.paling lambat 3bulan. So jgn baru makan sebulan dah give up ye

6.     Perlu ke pantang apa2 untuk ambil vitamin C & E ni ? seperti kafein,seafood?
 :  ya anda perlu elakkan kafien dan air karbonat utuk kesan yang lebih cepat tetapi anda bleh ambil seafood seperti biasa.vitamin ini mggunakan collagen ikan talapia. tidak meberi alahan kepada individu yang alahan seafood
  
7.     Vitamin C & E ni sesuai untuk semua peringkat umur ke?
 ·         Sesuai .sy syokan untuk wanita yang sudah balgih.. kalau belum baligh masih kanak2. Agak tidak sesuai.hormon pun masih muda remaja.. 16tahun dan ke atas.selalonya umur 40an da stat ada jeragat.stil blh makan.untuk pudar kan jeragat
  
8.     Vitamin C & E ni untuk muka je ke?
·      Vitamin C ni bertindak sama rata pada keseluruhan badan kita jgk. Vitamin c & e ini akan cair.dan akan salur melalui darah..mana mungkin darah pergi kt muka je kan ? Takkan muka kita je nak putih licin cantik berseri kan? Badan kita pun juga nak putih cantik berseri juga. Betol x?

9.     vitamin C & E  ni mengemukkan tak ?
 ·         Hoho kalau ia mengemukkan .SAYA org pertama yang cabut lari dulu. Hehe ia tidak mengemukkan. 

10.  mengandung dan menyusu boleh ambil ke vitamin C & E ni ?
: ye boleh utk ibu menyusu dan mengandung. Sbb sy sendiri mengadung sy makan dan sy n baby sihat tetapi jika anda ragu2..anda boleh bawa vitamin berjumpa doctor untuk kepastian.. keselamatan baby Adalah yang utama kan ?

11. Tengah berpantang boleh makan ke ?
: boleh tetapi pendpt sy tak galakkan.sbb anda makan bersama jamu yang panas..lada hitam.so habiskan pantang anda dulu..hanya 44 hari kan ? sabar la kejap .kelam kabut nak pergi mana ? hahaha,,

12.   MENOPAUSE , adakah selamat untuk saya makan vit C & E ini ?
 ·          Iya, selamat dan disarankan untuk memakan vitamin ini kerana ia menstabilkan hormon bagi masalah yang di alami oleh sesetengah wanita yang tengah menopause.

13.      Darah tinggi, kencing manis ,sakit jantung boleh ambil ?
Jika melibatkan ubat doctor..sila rujuk doctor anda telebih dahulu . 

14.    Waktu datang bulan (period) boleh makan vit c tak?
  : Datang bulan boleh ambil mcm biasa.tiada masalah

15. saya ambil pil perancang.. boleh ke ambil vitamin ni ? 
yea boleh :) 

KKM DIANZ VITAMIN

TESTIMONI DIANZ VITAMIN
Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers.
Penafian: Hasil adalah berbeza antara individu









  















Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers.
Penafian: Hasil adalah berbeza antara individu
DIANZ VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN 12000 MG

HARGA:
RM 80.00 SM/RM 85.00 SS 
1 BOTOL 60 BIJI
FREE POSTAGE

UNTUK YANG BERMINAT MENDAPATKAN DIANZ VITAMIN C & E + WHITENING BOLEH HUBUNGI KAMI:
013-6247945/013-9157628
(SMS/WHATSAPP SAHAJA. STRICTLY NO CALL)
EMELairinalzehra@gmail.com
-------------------
TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU
KLIK DISINI
SENARAI PROMOSI CLEARANCE STOK
KLIK DISINI
TRACKING NUMBER
KLIK DISINI
-------------------
0 comments
 

——•║♡ airinalzehra ♡║•—— Copyright 2014 AirinalZehra.My Designed by AirinalZehra Image by AirinalZehra